Upacara Pamikukuh miwah Pajaya-jaya Prajuru Desa Adat Bondalem

Administrator 20 Maret 2021 11:22:51 WITA

“Om Swastyastu”

Upacara Pamikukuh miwah pajaya-jaya Prajuru Desa Adat Bondalem, Kecamatan Tejakula, Kabupaten Buleleng masa ayahan Icaka Warsa 1942-1947 utawi Masa Bakti Tahun 2021-2026. Purnama Sasih Kesanga, Sukra Pon Wuku Kulantir 26 Februari 2021 (08.00 wita).

Wenten makudang-kudang acara sane kalaksanayang inggih punika Upacara Pajaya –jaya majeng ring Prajuru  Desa Adat Bondalem sane anyar, Kalanturang antuk upacara Pamikukuh Prajuru Desa Adat Bondalem sane kasaksiang saking Majelis Desa Adat Kabupaten Buleleng, Bendesa Alitan Desa Adat  Kecamatan Tejakula, Bapak Camat Tejakula sane kaangganin olih Sekretaris Kecamatan Tejakula, Kelian Desa Adat Bondalem, Perbekel Desa Bondalem, Sabha Desa, Panitia Ngadegang Kelian Desa Adat Bondalem, Dane Jro Mangku, Dulun Tiga, Kelian Banjar Adat se-Desa Bondalem, Kelian Dadya se-Desa Bondalem, Kelian Dangka, miwah tokoh masyarakat Desa Bondalem. Upacara puniki sampun mamargi antar tur Labda Karya.

Rahajeng Majeng ring Prajuru Desa Adat Bondalem sane anyar :

1. Kelian Desa Adat Bondalem sane mawasta Nyoman Sudiartha, S.Pd
  2. Patajuh/panglima Desa Adat Bondalem sane mawasta Gede Wiada, S.Pd
  3. Penyarikan Desa Adat Bondalem sane mawasta Gede Purnaka Jana, S.Pd
  4. Petengen Desa Adat Bondalem sane mawasta IKetut Susila

Rahajeng lan rahayu majeng ring sang sane polih amongan, dumogi napi sane kaptiang prasida mamargi antar.

"Om Santhi,Santhi, Santhi Om"

#Rahayurahayurahayu

Komentar atas Upacara Pamikukuh miwah Pajaya-jaya Prajuru Desa Adat Bondalem